13 Aralık 2009 Pazar

A SECRET OPERATİON FOR GRANDMOTHER AND GRANDCHİLDS...

Eveeeetttt arkadaşlar, ben size demiştim bu blogu ele geçireceğim diye:))) Kaleyi içten fethettim, son buluşmamızda bütün blog ortaklarıma ellerini kollarını bağlayacak sihirli bir su içirdim. Nalancığım ellerini ovuşturma boşuna Ankaradaydım ben kurtuldum diye, aynı gün aynı saatlerde senin içtiğin salebe de kattırdım o sihirden ,sağolsun  taa Ankara'da seninle buluşup benimle işbirliği yapan arkadaşlarım var:))

Sihir tuttu mu tutmadı mı diye bir deneme yapmak istedim ve çok gizli bir operasyon yapıp hani Esenciğimin burada ve burada yayınladığı rölyef tablosunun resimlerini ele geçirdim:)))
Offf offff offff ki ne offffff size kelimelerle ifade edemeyeceğim kadar detay yakaladım, muhteşem detaylar var, incik bincik uğraşılmış, her bir karesi ayrı emek...
Kendisi de çok şaşıracak belki ama eminim ki içirdiğim sihirli su sadece elinin kolunun değil ,dilinin tutulmasına ve bana ondan izinsiz böyle bir şey yaptığım için kızmasına da engel olacak:)))
Umarım olacak? Olmayacak mı?Neeeee baş mı kaldırıyorsunuz halen siz???
EEE o halde kaldırın tüm yetkilerimi ancak öyle kurtulursunuz benim yaramazlıklarımdan:)))

Resimlerin üzerini tıklayıp detayları izleyebilirsiniz...






9 yorum:

  1. alemsin kadıııın
    tyap istediğini,
    rızayı gönlümle verdim çünkü salebi Melike içti,ben boza içtimdi....
    fekat kontrol etmeden yayımlama benimkileri iyice bak defoluysa koyma:))))

    YanıtlaSil
  2. Söz veremem, söz veremem hiç bir şey için söz veremem:)) Korkuyorum, korkmuyorum, hem korkuyorum hem yapıyorum,hem yapıyorum hem korkuyorum..Lay lay lom, tirtir tir:)) Yazık olmuş Melikeye, balık balık bakacak herkese, dur sorayım ajanlara bozaya da koymuşlar mı sihir diye:)) Hımm evet evet nalancığım siz ne kadar ne zamandır munisssiniz böyle, yoksa boleee yazar mıydınız bana, ha ha haaaaa:)))

    YanıtlaSil
  3. Eline sağlık vallahi çok hoş olmuş arkadaşım .

    YanıtlaSil
  4. Bebeğin bebeğine, eteğinin danteline, ninenin örgüsüne, aynanın çerçevesine, çekmecenin kulpuna, herşeyine ama herşeyine bayıldım.Minyatürcüler oran görsün.Elleriniz dert görmesin.

    YanıtlaSil
  5. ''Eline sağlık vallahi çok hoş olmuş arkadaşım'' iyi bir şey mi yoksa ben sana yapacağımı bilirim gibi bir şey mi???:)) Ben bu sihirin dozunu fazla mı kaçırdım ne? Pek sakinlediler:))))

    YanıtlaSil
  6. Teşekkürler sevgili Neduk .Yorumlarınız beni yeni çalışmalara cesaretlendiriyor.iyi bir şey iyi bir şey tatlı cadı Fiamma

    YanıtlaSil
  7. güzellikler daha bir ortaya çıkmış,ellerine sağlık canım pek güzel olmuş.

    YanıtlaSil
  8. her şey harika ellerinize saglık

    YanıtlaSil
  9. Büyükanneden masal dinlemek gibi,büyülendim,ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil