29 Ağustos 2011 Pazartesi

BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN





Sevmiyorum , "eskiden bayramda şunu yapardık ..,şöyle ziyaretler olurdu.. bu böyleydi demeyi"Her dönemin ,her senenin getirdikleriiii,götürdükleriii farklı . seneye bu bayramımızda eski bayram olup anılarımıza katılacaklar.:))) yinede eskiler film şeridi gibi gözümün önünden geçtiler :((

Yazımı yazarken "bayramın bana ilk hatırlattıklarını" resimlemek istedim. sağolsun Google abiden..(neden hep amca,/abi de abla/teyze değil şimdi farkettim ) ona sordum :

Bir fincan türk kahvesi, çikolata ikramı arkasından limon kolonyası ... ve giderkende ufaklıklara verilen mendiller :))) Buldum buldumda :))) eski mendiller, yerini 4.resimdeki şekline bırakmışlar :)))) yani zamana ayak uydurmuşlar sevindim....:))) mendiller unutulmayacak...

Sevgili dostlar,

Sağlıklı, birlik,beraberlik içinde ve hep bir önceki bayramlarımızı aratmayacak

güzelliklerle dolu bir bayram geçirmenizi diliyor ve kutluyorum.

KUCAK DOLUSU SEVGİLER...:)))) Semyıl






8 yorum:

  1. Mutlu bayramlar..Daha nice güzel bayramlar diliyorum..

    YanıtlaSil
  2. Semyılım ve sevgili blog ortaklarım,okuyanlarımız.
    Bayram gibi bir bayram diliyorum ben de şehitsiz,yassız...
    İnşaallah gerçekleşir dileğim.
    Çocukların boynu bükülmez,anaların babaların eli böğründe kalmaz,herkes yanındakine sarılır,uzaktakinin sesiyle avunur ama mutlu ,umutlu olur dilerim.

    YanıtlaSil
  3. Semyılım ve sevgili blog ortaklarım,okuyanlarımız.
    Bayram gibi bir bayram diliyorum ben de şehitsiz,yassız...
    İnşaallah gerçekleşir dileğim.
    Çocukların boynu bükülmez,anaların babaların eli böğründe kalmaz,herkes yanındakine sarılır,uzaktakinin sesiyle avunur ama mutlu ,umutlu olur dilerim.

    YanıtlaSil
  4. Semyılım, her bayram geldiğinde eski bayramları hatırlamaktan kendimi alamıyorum maalesef, ama mutlulukla anıyorum o günleri, şimdi yanımda olmayan anneannemi, dedemi... Ve bu dünyada oldukları halde kendi dünyalarına dalmış olan akrabalarımı... Varsın böyle olsun, sizler varsınız ya... Nice bayramlarda birlikte olmak dileğiyle :)

    YanıtlaSil
  5. Can Semyılım,kardeşim bizim zamanımızdaki mendillerden bulmuş ve verecek de iki ufaklık :) İnanırmısın neredeyse günümüzün konusu bu ve eski bayramlar oldu.Tadı hepimizin damağında kalmış tatlı... güzel mi güzel bir adetti :) Nalanım dileklerine yürekten katılıyorum,Banucum beni duygulandırdın.Hepinizi çok seviyorum,mutlu bayramlar :)

    YanıtlaSil
  6. Mutlu bayramlar Semyıl kucak dolusu sevgiler:)

    YanıtlaSil
  7. Begonvilliev'im,Nalanım,Banucum,Güldenim bende bayramınız kutlayıp dileklerinize tüm kalbimle katılıyorum.
    Banucum aslında eskiler(geçmiş) sadece bayramda değil hep gözümün önünde.. hep özlemle anıyorum onları. nalanımın yazısında dediği gibi benimde bu günlerde bir kanadım kırık:( (ana yok baba yok çocuk yok)
    benim sevmediğim eski günleri imrenerek hatırlatıp günumüzdekilerden hoşnut olunmaması yada yeterli bulunmaması.. bana görede zamanın keyfine varmalı.. o zamanlar siz yoktunuz şimdi ne mutlu bana sizlerleyim:)) İnşallah da uuuzuunnn zaman sizlerle olurum.
    Güldencim ne güzel, bende de hala rahmetli anneciğimin sakladıkları 2-3 mendil var ben de saklamaya devam ediyorum:))

    YanıtlaSil
  8. Selmatozan'ımmm benden de kucak dolusu sevgiler. öptüm canım:))

    YanıtlaSil