13 Haziran 2011 Pazartesi

MERHABALAR







Kağıtla oynamayı hep sevmişimdir.Bilinen bir işi bir de ben yorumlayayım dedim :) Kimbilir ne zamandan kalma rulo yaptığım kağıtlarım vardı, anlayacağınız oynadım işte sevgili arkadaşlarım.
http://www.10marifet.org/ a da koyup sizlerle biraz hasret gidereyim,zira cok özledim :)

9 yorum:

  1. Bir göndermişsin pir göndermişsin Güldenciğim, Fgyapar a mı bakayım buraydaki çift yazıya mı bakayım yoksa 10marifette mi arayayım:)) Çok güzel olmuşlar renklerin geçişleri rüya gibi harika.Hele o toplu çekim bir harika. Boyutları ne , ne olarak kullanılacaklar?
    Elin nasıl, umarım yormuyorsundur kendini:) öpüyorum kocaman.

    YanıtlaSil
  2. Harika olmuşlar. Bayıldım:)))
    Ali Rıza Kart'ı biliyor musun? Facebook'tan ve Google'dan bakabilirsin. Yaptığı şeylerde kullandığı teknik bu ama çok daha ince ve küçüğü. Beğeneceğinden eminim.Sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. Şule'cim iyiki uyardın.İki kere göndermişim :( Eh bunca zamandan sonra....sileyim diğerini.Nazarlık olarak yaptım ortalama 15 e 10 cm.Fotoğraf çekerken hep unutuyorum,yanına bir cetvel koysam ya.Elim tabii daha iyi ama orjinal haline tam olarak dönemedi bakalım zaman...
    Nedret'cim yaparken seninkiler geldi hep gözümün önüne :)çok emekli ve bir o kadar da zarif,zevkli.Yanyana gelseler ne kadar kaba kalır benimkiler diye düşündüm.Yinede biraz tembel işi olsada sonuç hoşuma gitmedi değil.Bahsettiğin kişiye bakacağım.
    Her ikinize de gönül dolusu teşekkürler ve sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. Nedret Ali Rıza Bey'in yaptıklarına baktım,gerçekten inanılmaz incelik ve güzellikte çalışmalar hayran oldum.Ama teknik farklı anladığım kadarıyla.Kendileri kağıdı şeritler halinde keserek kullanıyormuş,yani tek kat herhalde ki o yüzden bu kadar zarifler.Bense önce rulo haline getirip sonra sarıyorum.Tabii oldukça kalınlaşıyor.Senin boncukların 20-25 cm. olduğunu düşün.Aslında bende yüzük ve kolye uçları yapmıştım tabi Beyefendinin yaptıklarıyla asla kıyaslanmaz Hiç aklıma gelmedi fotoğraflarını çekmek.Çekeyim de bir gör arkadaşım.

    YanıtlaSil
  5. Eline sağlık Güldenciğim anlattığında merak etmiştim .Çok güzel olmuş.
    Bende haberler kötü hastamızı yerine yerleştirdik.

    YanıtlaSil
  6. Güldencim harika olmuşlar..renk uyumlarına bayıldım...
    Nalanım çok üzüldüm söz bulamıyorum

    YanıtlaSil
  7. Nalanim dün geceden beri kalbim seninle atıyor.
    Semyılım sağol varol balım.

    YanıtlaSil
  8. Çok teşekkür ederim deniza17,mutlu oldum :)

    YanıtlaSil