30 Kasım 2009 Pazartesi

KAYIP ARANIYOR (W A N T E D)



Bu resmi görünce bir iki yazı önce yayınlamıştı bunu Fiamma dediğinizi duyar gibiyim... Evet haklısınız, bu benim artrage çalışmam ve originali de masaüstü temamdı. Bu yanlız kuşu internette gezinirken mahsun mahsun dururken bulmuş, çok etkilenmiş,çok sevmiş ve evlat edinmiştim, önce masaüstü arkaplanı yapmış ardından da artrage de resmini çizmiştim.Resim natamamdı ama dayanamayıp burada diğer artragelerle birlikte yayınladım.
Neyse bayram geliyor ya benim temizlik heyheylerim dellendi, kapıydı pencereydi perdeydi ev temizliğiydi derken işi abartıp bilgisayarımın darman çorman içini temizlemeye de kalktım.Tabii su sabun kullanmadan:))) Etrafta dağınıklık olarak gördüğüm ne varsa derleyip toplayıp çöp kutusuna attım, çöp karıştırma huyumu bildiğimden ve çöpten daha sonra başımı kaldıramayacağımı düşündüğümden radikal bir karar alarak çöp kutusunu da tek bir tuş yardımı ile temizleyiverdim. İşte olan ondan sonra oldu:( ve benim kuş uçtuu:==((
Bunca yıl bilgisayarını defalarca kere çökertmeyi başarmış bir insan olmama rağmen bu defa sanal da olsa bir resmi kaybetmek beni çok üzdü, ki ben onu bir de evlat edinmiştim :( Nette genelde çok fazla yer gezmem çünkü hemen yorulurum ama kuşumu aramak için google arama motoruna girdim: Kuşlar,kuş türleri,kuş çeşitleri,kuş resimleri,kuş,doğa resimleri gibi aklınıza gelebilecek tüm görsel ögelerde yüzbinlerce resim taradım. Sonunda yüreğimde de parmağımda da gözlerimde de derman kalmadı:( Bir sürü kuş var hatta daha güzelleri bile var ama gözüm hiçbirini görmüyor, hiçbiri benim mahsun kuşum değil:( Tam vazgeçecekken aklıma sizler geldiniz, çünkü sizlerin veya yönlendirdiğiniz bloglardan birinde görmüş olabilirdim. Belki bir göreniniz, bir hatılayanınız, bir bileniniz vardır, belki bir yerde rastlarsınız onu bana getirirsiniz diye umutlandım.
Böylesi bir sevinci bana yaşatacak kişiyi de ödülsüz bırakmayacağım.Eğer kabul ederse 10marifet.org da yayınladığım işlerden oluşacak bir paket o kişiye teşekkürüm olacak.
Not: Original resimde arka plan daha yeşil tonda ve kütüğün ucunda  da gül yok, o gül sadece benim yorumum.

5 yorum:

  1. Benzer bir resim buldum, diğerini bulamazsan bununa idare et, naapalım sağlık olsun. Aslında bilgisayardan sildiklerin gene pc de kalıyor, iyi bir bilgisayarcı belki bulur o resmi.

    http://onavery.blogspot.com/2009/05/retreived-post.html

    bu sayfanın biraz aşağısında yalnız bir kuş var.
    Öptüm seni...

    YanıtlaSil
  2. Fiammacım yine çok güzel bir çalışma .....Tamda 2 hafta önce kanaryamız ölmüşken ,hüzünlendim.Ama hayat bu.Söz arkadaşım görürsem sana haber vereceğim.

    YanıtlaSil
  3. canım benim okur okumaz aramaya koştum ama nafile bulamadım:( merak etme çıkar elbet bir yerden:)

    YanıtlaSil
  4. Can arkadaşlar zaten bilgisayara bakmaya bir arkadaşım gelecek eninde sonunda ama inanın cok uzuldum sanal da olsa kaybettiğime, gözümün önünden gitmiyor..kendi yaptığım resmi koydum o da olmadı..başka kuş koydum daha kötü oldum. flikr i tarıyorum şimdi 81.000 kayıt:(

    YanıtlaSil
  5. Banucugum o karga benimki serçeydi:(

    YanıtlaSil